Praktijk voor Coaching, Therapie en Spirituele Levensoriëntatie

 

 

Peter Hess Psycho-Therapeutische KlankMassage

Sinds september 2011, mag ik mijzelf een gecertificeerd "Peter Hess KlankMasseur" noemen. Reden waarom jij er op mag vertrouwen dat de door mij gebruikte klankinstrumenten en klankmassage methoden, effectief zijn onderwezen aan de Peter Hess Academie in Nederland. Voor mijn cliënten van belang om te weten, omdat zij daardoor gegarandeerd aanspraak kunnen maken op kwaliteit van behandeling en kennis van zaken in deze bijzondere methodiek.

Diepte-0ntspanning en Zelfdiagnose

Na ruim twee jaren met deze methodiek gewerkt te hebben en ongeveer 175 cliënten te hebben behandeld, mag ik stellen dat de praktijk ook mijn eigen verwachtingen heeft overtroffen. De Peter Hess Klankmassage therapie blijkt een zeer effectieve methodiek om blokkades op te ruimen, zelfdiagnose op gang te brengen en psycho-somatische klachten op te heffen. In samenhang met de begeleidende instructies voor de duur van de klankmassagetherapie, kan nu in veel kortere tijd een juiste probleem analyse worden gerealiseerd. 

Afstemming van lichaam en geest

Het  wetenschappelijke bevestigde uitgangspunt daarbij is het inzicht, dat heel de kosmos en dus ook het leven op aarde in essentie uit energie bestaat. Ook jij bent dus een energetische verschijningsvorm, zogezegd geboren uit vibraties en dus bestaande uit 'klank'. Een 'klank' die wij weliswaar niet kunnen horen maar wel kunnen voelen. Vooral als spanningen zich in de vorm van psychische en/of fysieke blokkades hebben vastgezet en middels klankmassage worden behandeld.

Door de klankmassage raak je innerlijk weer in harmonie met jezelf waardoor je in staat bent tot een stress-vrije afstemming op ook jouw omgeving.

Uitnodiging tot gegronde verwachting !

Neem gerust contact op voor een éérste, vrijblijvende info- en kennismakingsafspraak. Telefoon: 0313  795 0 86