Praktijk voor Coaching, Therapie en Spirituele Levensoriëntatie

 

 

Relatietherapie

Liefde als inwijdingsweg

Voor wie werkelijk willen groeien in de geheimen van de liefde, vormen de pijnen van teleurgestelde verwachtingen en verdrietig stemmende ontwikkelingen niet per sé het einde van een relatie. Moed tékent de mens die groots genoeg is om zich ook klein te willen weten tegenover de uitdagingen van de liefde. In die zin vormen de onstane relatieproblemen een onverwachtse inwijding in de veel wezenlijker aard van de liefde. 

Jullie worden genodigd tot een geheel nieuwe fase van persoonlijke groei en ontwikkeling. Eigenlijk kun je bij moeilijkheden in de relatie maar een fout maken, te weten: geen hulp zoeken...

Kansen... in jullie moeilijkheden.

Kom gerust eens praten over jullie relatie. Vaak blijken de relatieproblemen onvermoede kansen te bieden om tot een heel andere benadering van jullie werkelijkheid te geraken. 

Naast diepgaande aandacht voor jullie emotionele, psychologische en/of communicatieve relatie verstoring, kan ik behulpzaam zijn bij het maken van verbindingen met jullie verborgen behoefte aan relationele zin-ervaring.

Bel gewoon even voor een vrijblijvende kennismaking.  

Tel: 06. 214 423 33