Veel mannen gaan standaard voor een blauwe of zwarte broek als onderdeel van hun outfit. Deze zijn makkelijk te combineren, maar het is niet altijd stylish. Witte broeken zijn daarentegen wel heel stylish. Ook zijn witte broeken makkelijker te combineren dan je misschien wel dacht.

Schoenen

Een witte broek kan goed gecombineerd worden met een donker paar schoenen. Denk hierbij aan donkerblauw, zwart of bruine schoenen. Onder een witte (spijker)broek kunnen zowel sneakers als nette schoenen gedragen worden. 

Shirts

Heb jij een formele gelegenheid en besluit je een witte broek aan te trekken, dan kun je het makkelijk combineren met een blauw/lichtblauw overhemd. Als je een lichtblauw overhemd aantrekt kan er ook nog een donkerblauw colbertje aan toegevoegd worden om het extra stylish te maken. In de winter kun je een witte jeans combineren met een donkerblauwe crewneck of trui. Daarboven kun je nog een zwarte of blauwe denim jacket dragen. Om de look helemaal af te maken is een mooie grijze of blauwe muts nog een goed idee. 

Chique casual

Een chique look hoeft niet altijd te betekenen dat je in pak gaat. Tegelijkertijd hoeft casual ook niet altijd te betekenen dat je een spijkerbroek en een t-shirt aantrekt. Deze twee stijlen kun je ook combineren. Een chino is hier een voorbeeld van. Een chino is niet te chique en niet te casual, waardoor je deze twee stijlen combineert. Een mooie combinatie is een witte chino met een coltrui. Een witte chino is te combineren met verschillende kleuren coltruien. Zo kun je je chino combineren met een donkergroene trui en daarboven een zwarte lange jas of je kunt de witte chino combineren met een roze t-shirt of trui. Wanneer je het combineert met een wat lichtere felle kleur zoals roze is het aangeraden om geen witte sneakers te dragen maar leren schoenen. In dat geval zou ik kiezen voor grijze of zwarte leren schoenen. Wanneer je boven de roze trui of t-shirt nog een zwarte denim jacket draagt, kunnen er wel sneakers onder gedragen worden.